MetsäSoma

MetsäSoma -tapahtumissa herkistymme luonnollemme sekä meissä itsessämme että luonnossa ympärillämme.

Harjoitteet pohjaavat somatiikasta ja joogasta tuttuihin harjoitteisiin. Kudon tapahtumiin mukaan itämerensuomalaista metsäistä perinnettämme. Keskiössä on suhteellisuuksien tutkailu.

Teemme retken (lähi)luontoon. Harjoitteiden kautta avaudumme aisteillemme, mikä mahdollistaa läsnäolon tilaan saapumista, mikä puolestaan mahdollistaa uteliaisuuden heräämistä ja kyvyn nähdä kauneus ympärillämme pienen pienissä tapahtumissa ja hetkissä. Väliin suljemme nykykulttuuria hallitsevan näköaistimme ja keskitymme muiden aistien herkistymiseen.

 Hiljennymme ja herkistymme kuuloaistimuksellemme. Saatamme kuulla meren aaltojen liplatuksen ja kaislikon konsertin, ehkäpä metsän väen puuhat. Aistimme tuulen vireen iholla tai sadepisarat kasvoilla. Upotamme varpaamme rannan veteen tai levähdämme kallion pintaa vasten. Uppoudumme eri vuodenaikojen tuoksumaailmoihin.

Menemme metsään kaikenlaisissa säissä, niin sateella kuin auringon paistaessa, pilvien peittäessä taivaan harmaana päivänä kuin pakkasen paukkuessa. Aistimme sääilmiöitä ja niiden vaikutusta meihin.

MetsäSoma-tapahtumien paikka vaihtelee. Välillä menemme metsään ja välillä meren äärelle, tutustumme erilaisiin luonnon paikkoihin lähiympäristössämme.
Pukeuduthan MetsäSoma -tapahtumiin säänmukaisin varustein, jotta voit nauttia luonnostasi.

Tällä hetkellä ei tulevia MetsäSoma –tapahtumia. Seuraa uutiskirjettäni!