Peruutusehdot ja korvausjärjestelmä

Viikkotunnit/Kausijooga

Ilmoittautuminen kevät/syyskauden viikkotunneille tapahtuu varaamalla paikka suoraan Holvin kautta. Ilmoittautuminen on sitova.

Kauden joogakurssi maksetaan kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli haluat perua osallistumisen, kurssimaksu palautetaan vähentäen 20 euron toimistokulut, mikäli peruutus tapahtuu vähintään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärintodistuksella.

Poissaoloja kauden viikkotunneilla voit korvata osallistumalla onlinejoogatunneilleni.

 

Syventävät tapahtumat (Naisen väki-piirit, Täysikuuretket,  ym)

Ilmoittautuminen Syventäviin tapahtumiin tapahtuu varaamalla paikka suoraan Holvin kautta. Varaukset ovat sitovia.

Paikka Syventävässä tapahtumassa maksetaan kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Syventävien tapahtumien maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistuksella. Halutessasi voit myös antaa paikkasi toiselle henkilölle korvaamaan osallistumistasi, jollet pääse itsepaikalle.

 

Retriitit

Ilmoittautumiset sähköpostiin: crista.soskolne@gmail.com. Varaus on sitova.

Peruutus tulee aina tehdä viipymättä sähköpostiin: crista.soskolne@gmail.com. Peruutuksen katsotaan astuvan voimaan sähköpostin tullessa perille. Jos et pääse paikalle, voit aina antaa paikkasi toiselle henkilölle ja ilmoittaa siitä sähköpostilla minulle.

Jos perut paikkasi 2kk-15 vrk ennen retriittiä, maksat puolet osallistumismaksusta, sillä emme voi lyhyellä aikavarauksella varmistaa uuden osallistujan löytymistä vapautuvalle paikalle. 14-0 vrk ennen retriittiä peruutuksen tehdessäsi veloitamme koko kurssimaksun. Jos et saavu paikalle, katsotaan tämä peruutukseksi ja olet velvollinen korvaamaan koko osallistumismaksusi.

Saiarastumistapauksissa korvaamme sinulle lääkärintodistuksella koko osallistumismaksun - 50€ toimistokuluja. Lääkärintodistus on toimitettava sähköpostilla peruutuksen yhteydessä.

 

 

Vakuutukset

Sekä joogatunneille kuin syventäviin työpajoihin tai retriitteihin osallistuvien on huomioitava, että hän osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan ja on velvollinen huolehtimaan omasta vapaa-ajan- sekä vastuuvakuutuksistaan.

Tunneilla ja tapahtumissa turvallisen tilan luomiseksi ja säilyttämiseksi on tärkeää noudattaa ohjaajan tai ohjaajien ohjeita sekä edetä omassa harjoituksessaan kehoa ja mieltä lempeästi kuunnellen.

Osallistuja huomioi, että hän vapauttaa tapahtuman tarjoajan vastuusta tapaturman sattuessa.

Huomioi, että vaikka ohjaamani jooga on traumainformoitua (TCTSY) en ole terveydenhuollon ammattilainen.