Peruutusehdot ja korvausjärjestelmä

Viikkotunnit/Kausijooga

Ilmoittautuminen kevät/syyskauden viikkotunneille tapahtuu varaamalla paikka suoraan Holvin kautta. Ilmoittautuminen on sitova.

Kauden joogakurssi maksetaan kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli haluat perua osallistumisen, kurssimaksu palautetaan vähentäen 20 euron toimistokulut, mikäli peruutus tapahtuu vähintään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärintodistuksella.

Poissaoloja kauden viikkotunneilla voit korvata osallistumalla onlinejoogatunneilleni.

 

Syventävät tapahtumat (Naisen väki-piirit, Metsämeditaatio-tapahtumat ym)

Ilmoittautuminen Syventäviin tapahtumiin tapahtuu varaamalla paikka suoraan Holvin kautta. Varaukset ovat sitovia.

Paikka Syventävässä tapahtumassa maksetaan kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Syventävien tapahtumien maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistuksella. Halutessasi voit myös antaa paikkasi toiselle henkilölle korvaamaan osallistumistasi, jollet pääse itsepaikalle.

 

Retriitit

Ilmoittautumiset joko sähköpostiin: crista.soskolne@gmail.com tai suoraan Holviin. Varaus on sitova.

Peruutus tulee aina tehdä viipymättä sähköpostiin: crista.soskolne@gmail.com. Peruutuksen katsotaan astuvan voimaan sähköpostin tullessa perille. Jos et pääse paikalle, voit aina antaa paikkasi toiselle henkilölle ja ilmoittaa siitä sähköpostilla minulle. Jos perut paikkasi 1 kk-15 vrk ennen retriittiä, maksat puolet osallistumismaksusta, sillä emme voi lyhyellä aikavarauksella varmistaa uuden osallistujan löytymistä vapautuvalle paikalle. 14-0 vrk ennen retriittiä peruutuksen tehdessäsi veloitamme koko kurssimaksun. Jos sairastut, korvaamme sinulle lääkärintodistuksella osallistumismaksun - 50€ toimistokuluja, sillä näissäkään tapauksissa emme voi varmistaa paikan täyttymistä uudella osallistujalla. Lääkärintodistus on toimitettava sähköpostilla peruutuksen yhteydessä. Jos et saavu paikalle, katsotaan tämä peruutukseksi ja olet velvollinen korvaamaan koko osallistumismaksusi.

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi olen päivittänyt peruutus- ja korvausehtojani. Tässä tilanteessa seuraan koronatartunatilannetta jatkuvasti ja reagoin äkillisiin muutoksiin tartuntatautitilanteessa niin, että pystymme turvaamaan kaikkien terveyden. Myös teiltä osallistujilta odotan tietenkin vastuullisuutta. Eli jos olet sairaana, ethän tule retriitille. Jos olet sairaana, ilmoita siitä minulle välittömästi sähköpostilla: crista.soskolne@gmail.com, että voin tarjota paikkasi mahdolliselle toiselle osallistujalle. Jos olet ilmoittautunut retriitille ja et ole sairas, on ilmoittautumisesi sitova ja sinuun pätevät normaalit peruutusehdot. Eli jos olet ilmoittautunut retriitille, etkä esimerkiksi saavu paikalle, enkä saa ilmoitustasi ennen retriitin alkua, olet velvollinen korvaavaan retriittimaksun. Pyritään toimimaan puolin ja toisin niin, että otamme tämän uuden tilanteen mahdollisimman hyvin huomioon huomioidemme toistemme erilaiset tarpeet. Lisään tähän vielä, että ymmärrän toki, että teidän jokaisen tilanne on omanlaisensa eli jos jokin asia pohdituttaa sinua omassa tilanteessasi, niin otathan yhteyttä, niin keksitään yhdessä, miten toimitaan! Kyllä me löydetään ratkaisu <3

 

Vakuutukset

Sekä joogatunneille kuin syventäviin työpajoihin tai retriitteihin osallistuvien on huomioitava, että hän osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan ja on velvollinen huolehtimaan omasta vapaa-ajan- sekä vastuuvakuutuksistaan.

Tunneilla ja tapahtumissa turvallisen tilan luomiseksi ja säilyttämiseksi on tärkeää noudattaa ohjaajan tai ohjaajien ohjeita sekä edetä omassa harjoituksessaan kehoa ja mieltä lempeästi kuunnellen.

Osallistuja huomioi, että hän vapauttaa tapahtuman tarjoajan vastuusta tapaturman sattuessa.

Huomioi, että vaikka ohjaamani jooga on traumainformoitua (TCTSY) en ole terveydenhuollon ammattilainen.