Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Täysikuuretki meren äärelle

lokakuu 2, 2020 @ 19:00 - 21:30

€25

Tervetuloa pimeään aikaan ajoittuvalle täysikuiselle retkelle meren äärelle perjantaina 2.10.2020 klo 19-21.30.

Otamme retkelle mukaan lyhdyt ja kuljemme luonnossa elävän tulen valaisemina. Totuttaudumme kulkemaan kissaeläimen tavoin pimeydessä, rohkaistumme lempeästi kohtaamaan pimeyden pelkoamme sekä tulemme tutuiksi hitauden kanssa, jota pimeydessä eteneminen vaatii. Tämä ei meille nykyajan ihmisille ole välttämättä tuttua, sillä olemme tottuneet, että sähkö valaisee pimeää aikaamme aamusta iltaan. Miten antautua pimeyden syliin ja katsoa varjoihin?

Meren äärellä käymme tervehtimässä uhripuuta ja asetumme tekemään aistiharjoitteita hämärän sylissä pikku hiljaa tullen ystäviksi pimeyden kanssa. Kudon aistiharjoitteisiin mukaan tietoa itämerensuomalaisesta sielukäsityksestä sekä sielun kiertokulusta. Meren äärellä aistimme vesi-elementtiä ja vesielementin paikkaa sielun kiertokulussa.

Retki päättyy hiljaisuuden aistimiseen sekä jakopiiriin kallioilla täydenkuun jo noustua taivaalle. Lopuksi nautimme vielä eväät yhdessä. Olet lämmöllä tervetullut mukaan <3

Huom! Pukeuduthan retkelle lämpimästi ja sään mukaisesti. Meren äärellä on usein sekä tuulisempaa että viileämpää kuin metsän sylissä. Kun ilmoittaudut mukaan holvi-kaupan kautta voit ladata Kutsukirjeen kohdasta ”sisältää ladattavan tiedoston”. Kutsukirjeestä selviää mm. tarkemmat vinkit pukeutumiseen, varustelista sekä mm. tarkka tapaamispaikka. Kutsukirjeen voit ladata myös tilauksen jälkeen sähköpostiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta kohdasta ”lataukset”.

Missä?

Tapaamme Vanhankaupunginkoskella. Tarkka tapaamispaikka löytyy Kutsukirjeestä.

Milloin?

Pe 2.10.2020 klo 19-21.30

Hinta: 25€

Huomaa, että ilmoittautuminen on sitova. Jos estyt saapumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikkasi toiselle.

*******

Täysikuuretken kannattelijana toimii Crista Soskolne, vijnanajoogaohjaaja ja kulttuurien tutkija, joka kutoo yhteen keholliset harjoitteet ja itämerensuomalaisen kansanperinteen aisteja, mieltä ja sielua helliväksi kudelmaksi.

Tutki lisää: www.cristasoskolne.com

***********

”Yön ensimmäinen pöllö huutaa.

                      Yksin käy ikäväksi.

Vesi on hiljaa. Metsä on hiljaa. Pöllö pitkään vaiti.

Tuuli pitää seuraa, puhelee, lupaa lämmintä.

                      Kun se raukenee on ympärillä ajaton rauha taas.”

Ka Nieminen

 

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 2, 2020
Aika:
19:00 - 21:30
Hinta:
€25