Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Sielun liike • Vijnanajoogan ytimessä • Bokvillanin syksy 2020

elokuu 19 @ 19:00 - joulukuu 16 @ 20:30

€175 - €295

Tällä syyskauden kurssilla pääset tutustumaan ja syventymään vijnanajoogaharjoittelun ytimeen. Harjoittelun keskiössä on kehon juurtuminen maahan ja sisäisen linjauksen aistiminen sekä näiden kahden periaatteen yhteys. Kiinnitämme huomiota erityisesti siirtymiin ja kehon painon aistimiseen nestemäisenä. Lisäksi tuon harjoitteluun mausteita muista somaattisista menetelmistä kuten kehityksellisestä ja intuitiivisesta liikkeestä. Kudomme siis hengityksen kautta vahvaa keskuksen tuntua sekä juurrutusta ja samalla avaudumme kehomielisielun virtaavuuteen ja vapauteen.

KUTOVAT HENGITYSTEN KOHDENNUKSET • KESKILINJA

Kurssi on kokemuksellinen aisti- ja tutkimusmatka sisäisiin vayuihin (apana, samana, prana, uddana ja vyana vayut) eli kehon keskilinjalle kohdentuviin hengityksiin, joiden kautta kehon linjaus eheytyy sisältä päin. Voidaan puhua myös pranisesta linjauksesta.
Tutustumme vijnanajoogalle oleelliseen Inner vayus-harjoitteluun sekä lempeiden hengitysharjoitusten kautta että erilaisissa joogaliikkeissä eli asanoissa. Kurssin edetessä voit ehkäpä huomata, miten Inner vayus-harjoittelu auttaa sinua juurtumaan ja pysymään uskollisena keskuksellesi myös arjen haasteissa.

PAINOVOIMA • JUURET

Vayujen aistimisen lisäksi vijnanatyylin ytimessä on juurtuminen. Tutustumme juurtumiseen kokonaisvaltaisena ilmiönä. Miten aistia kehon painoa nestemäisenä sekä liikutella tätä nestemäistä painoa? Tutkimme ja aistimme juurtumista myös aina siellä osassa kehoa, joka koskettaa maahan, vaikkapa jalkaterien ja kämmenten kautta. Kun kohtaamme maan lempeästi, kohottautuu vartemme myös aistivan lempeästi ylöspäin.

Harjoituksemme on kokemuksellisuuteen perustuvaa. Aistimme, tutkimme ja ihmettelemme. Jaamme myös halutessamme kokemuksia harjoituksesta toistemme kanssa. Opimme jatkuvasti toisiltamme <3

**********

Kurssi kestää koko kauden. Avaan kurssille 12 paikkaa, jolloin voimme säilyttää suositellut turvavälit. Kannattaa siis varata paikkasi ajoissa!

Luon kurssille osallistuville lisäksi FB-ryhmän, jossa voimme keskustella kurssin aikana heränneistä kysymyksistä, pohtia harjoituksia myös sanallisesti sekä jakaa kokemuksia toistemme kanssa.

Kurssi sopii kaikille. Etenemme liikkeessä aina siihen kohtaan, joka on itse kullekin tällä hetkellä oleellinen ja tarjoan vaihtoehtoisia liikkeitä. Olet lämmöllä tervetullut solahtamaan joukkoomme <3

MISSÄ JA MILLOIN?

• Bokvillan, Hämeentie 125, Sali

Ajalla 19.8.-16.12.2020 (Huom! Ei tuntia syyslomalla 14.10.) keskiviikkoisin klo 19-20.30/21
17 tapaamista = 9 x 1,5t ja 8 x 2 t, joista joka toinen tapaaminen on erikoispitkä.
Aloitamme 19.8. Klo 19-20.30 eli 1,5 tunnin tapaamisella.

MITÄ TÄMÄ MAKSAA?

• 295€/koko kausi pienryhmäohjauksessa eli 17 krt, joista 9x 90 min ja 8x 120 min ➡️ILMOITTAUDU MUKAAN maksamalla varausmaksu 70€ HOLVIKAUPASSA: https://holvi.com/shop/QnLRqV/section/joogakurssit/
Loppumaksun 225€ voit maksaa 1-3 erässä. Eräp. 1.8., 1.9 ja 1.10. Jos haluat maksaa varausmaksun liikuntaedulla, laita viestiä: crista.soskolne@gmail.com

• 175€/10 krt PIENRYHMÄOHJAUKSESSA valitsemallasi kerroilla kauden aikana. (Joka toinen kerta on erikoispitkä eli 120min. 10 kerran maksu oikeuttaa sinut osallistumaan sekä 90min että 120 min harjoituksiin.)➡️ILMOITTAUDU MUKAAN maksamalla varausmaksu 75€ Holvikaupassa: https://holvi.com/shop/QnLRqV/product/0c03bbb8f23f63d72066e0431adb6d22/ 

• Huom! Huomaa, että varausmaksua on kaksi, toinen koko kaudelle (70€)  ja toinen (75€) 10 kerran osallistumiseen.

 

Kun varaat paikkasi holvissa, huomaa, että tilatessa voit ladata Kutsukirjeen, joka sisältää mm. kurssin teemat viikoittain, kohdasta ”sisältää ladattavan aineiston”. Kutsukirjeen voit ladata myös varauksen jälkeen sähköpostiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta kohdasta ”lataukset”.

LIIKUNTAEDUT:
Voit maksaa osallistumisesi myös liikuntaedulla. Kaikki liikuntaedut otetan vastaan. Ota tällöin yhteys minuun sähköpostitse: crista.soskolne@gmail.com niin katsotaan sinulle sopiva maksutapa.

Jos jokin asia ylipäänsä pohdituttaa sinua, otathan yhteyttä minuun, niin keksitään yhdessä ratkaisu!

Tervetuloa mukaan, luodaan yhdessä kokemuksellinen ja merkityksellinen syksy <3

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Tiedot

Alkaa:
elokuu 19 @ 19:00
Loppuu:
joulukuu 16 @ 20:30
Hinta:
€175 - €295

Tapahtumapaikka

Bokvillan
Hämeentie 125
Helsinki, 00560 Suomi
+ Google Map