Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Metsämeditaatioretki • Täysikuinen ilta

5 kesäkuun @ 20:00 - 22:30

€25

Tässä metsämeditaatiotapahtumassa tutustumme kesäkuun pimenevään täysikuun iltaan. Kuuntelemme kaislikon konserttia, haistelemme alkukesän iltaisen metsän tuoksuja, tunnemme merituulen vireen kasvoillamme ja aistimme peruskallion vakauden jalkojemme alla. Tapahtuman jälkeen voit jäädä aistimaan yön verhoon pukeutuvaa merellistä luontoa ja nauttia eväitäsi yhdessä muiden täysikuuretkeläisten kanssa tai puikahtaa kotiin juomaan kuumaa kaakaota tai mitä ikinä haluatkin tehdä.

Teemme retken lähiluontoon. Lähiluonnossa avaamme aistimme joogasta ja muista kehollisista harjoitteista inspiraationsa saaneiden rauhallisten ja läsnäoloa lisäävien harjoitusten kautta. Ne avaavat mahdollisuuden asettautua läsnäolevaan ihmettelyn tilaan, jolloin avaudumme elämälle sellaisena kuin se juuri nyt tapahtuu. Ihmettelyn asenteen kautta meille mahdollistuu koskettua luonnon kauneudesta ja luoda merkityksellisiä hetkiä elämän virtaan. Ulkoisen lisäksi herkistymme sisäisen luontomme äärelle. Kudon kehon kerroksellisuutta sekä ympäröivän luontoa aistiviin harjoituksiin mukaan maistiaisia ja tarinoita itämerensuomalaisesta kansanperinteestämme.

Olet lämmöllä tervetullut mukaan!

Milloin: Pe 5.6.2020 klo 20.00-22.30
Hinta: 25€ ( sis alv. 10%)
Varaa paikkasi Holvista: https://holvi.com/shop/QnLRqV/product/0c646ef98642afd1f665786d9bb87734/

Kokoonnumme retkelle Matinsaaren sillan Viikinrannan puoleiselle kalliolle. Saat tarkemman kokoontumispaikan tiedot sekä ohjeet iltaa varten ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen yhteydessä. Tilausvahvistuksesta löydät kohdan ”lataukset”, josta voit ladata kutsukirjeen osallistumisinfoineen itsellesi. Myös oston yhteydessä voit ladata kutsukirjeen holvikaupasta itsellesi. Tutustu kutsuun huolella ennen tapahtumaa.

Retkelle mahtuu mukaan 15 henkilöä. Retki toteutuu vähintään 5 henkilön ilmoittauduttua mukaan. Tapahtumassa huomioidaan turvavälit.

Huomaa myös, että jos estyt saapumasta, voit antaa paikkasi jollekin toiselle. Korvauksen peruutuksesta voit saada vain sairaustodistuksella tai muulla pätevällä syyllä.

Ohjaajana toimii Crista Soskolne, jooga- sekä metsämeditaatioiden ohjaaja, jonka intohimona on herkistää osallistujia niin ulkoisen kuin sisäisen luontomme äärelle. Olen myös kulttuurien tutkija sekä metsissä samoilija, joka innostuu pohjoisista metsään liittyvistä tarinoista ja myyteistä ja niiden uusista tulkinnoista.

ILMOITTAUDU mukaan TÄÄLTÄ

Tiedot

Päivämäärä:
5 kesäkuun
Aika:
20:00 - 22:30
Hinta:
€25
Tapahtuma tagia:
, , ,