Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Metsä meissä -retriitti siskojen kesken Kolilla

kesäkuu 10 @ 18:00 - kesäkuu 13 @ 14:00

€414

Mikä meissä tunnistaa metsän, sulautuu metsään, on metsää?

******

HUOM! Päivitetty 30.4.2021. Olemme saaneet retriitille 2 lisäpaikkaa. Onko toinen niistä sinun? Haluaisitko tulla mukaan ystäväsi kanssa?

******

Kesällä 2021 Metsä meissä-retriitillä Kolin ikiaikaisten kallioiden kainalossa aloitamme aamut aistiharjoituksilla lähimetsän kuusien katveessa.

Kudon kehollisiin harjoituksiin mukaan metsäistä itämerensuomalaista mytologiaamme sekä paikallisia myyttejä. Tutustumme siihen osaan sieluamme, joka tunnistaa yhteenkuuluvuutemme metsän kanssa.

Iltapäivät on omistettu retkiin Kolin pyhille luonnonpaikoille sekä oman sisäisen luontomme rohkeuden ilmaisemiseen somaattisin harjoituksin mm. vapaan liikkeen keinoin. Retriitillä on lempeä rytmi, joten sinulle jää myös vapaata aikaa, jonka voit käyttää vaikka riippumatossa makoiluun kirjasta nauttien tai omatoimiseen luonnossa kuljeskeluun. Ihan mikä sinun sieluasi sattuu hetkessä kutsumaan!

Iltaisin jaamme tarinoita ja puhdistumme siskojen kesken pihasaunan löylyissä ja antaudumme myös emännän villiyrttisaunan hellimiksi. 

*******

Ryhmä on pieni (max 12 henkilöä), joten tästä tulee väkevä ja intiimi siskojen kohtaaminen.

OHJAAJINA CRISTA JA MARIANNE:

Aamupäivien jooga-, somatiikka- ja luontoyhteysharjoitusten ohjaajana toimii sertifioitu vijnanajoogaopettaja sekä kulttuuriantropologi, Crista Soskolne. Aamun harjoituksissa solahdamme sielumme kuuntelevaan läsnäoloon, jolloin voimme alkaa kommunikoida sekä sisäisen luontomme että meitä ympäröivän luonnon kanssa. Aamuharjoituksia tehdään sää salliessa lähimetsässä. Crista on kotoisin Pielisen toiselta puolen, vastapäätä Kolia.

Osan vapaan liikkeen sessioista ohjaa somaattisten menetelmien ja hathajoogan ohjaaja Marianne Ruhanen, joka on myös Kolin Keitaan emäntä. Somaattisten harjoitusten ja vapaan liikkeen avulla tutustumme kehomme monikerroksisuuteen ja liikkumisen mahdollisuuksiin syventäen samalla kehotietoisuuttamme. Annat mahdollisuuden antautua kehosi viisaudelle, sallit itsesi antautua kuuntelevalle kosketukselle ja uskallat tulla nähdyksi muiden osallistujien todistavan läsnäolon kautta. Kosketus ja liike on väylä päästä oman sisäisen luontomme äärelle. Säiden salliessa osa vapaan liikkeen sessioissa tapahtuu ulkona luonnossa, metsässä tai rannalla.

HINTA:
Retriitin kokonaishinta 414€ (sisältää koko ohjelman, täyden ylläpidon herkullisilla kasvisruuilla, yhteismajoituksen perinteisissä rakennuksissa ja saunomisen)

MAJOITUS:

Kolin keitaalla, Mattilan tilalla, keskellä Kolin kansallispuistoa.

Majoitumme tunnelmaa huokuvissa hirsisessä päärakennuksessa ja luhtiaitoissa. Pihapiirissä on kukkoja, kanoja, lampaita sekä Kiti-koira. Meistä pitävät huolen ihana kasvisruokia kokkaileva isäntäpari, Joona & Marianne. 

MITEN PERILLE:

Kolille pääset Helsingistä junalla Joensuuhun + sieltä bussilla Kolille. Voimme myös selvitellä kimppakyytejä Joensuusta, kun osallistujat selviävät.

Lisää infoa saapumiseen liittyen: https://www.kolinkeidas.com/yhteystiedot/

ILMOITTAUTUMINEN:

Sitova ilmoittautuminen 1.5.2021 mennessä.
Maksa varausmaksu 165€.
Maksu toimii myös ilmoittautumisena retriittiin.
Maksun lisätietoja -kenttään voit laittaa erityisruokavaliotoiveet.
Maksun jälkeen saat sähköpostiisi kuitin ja ilmoittautumisesi tiedot.
Loppumaksu 249€ maksetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä.
* Retriitti toteutuu min. 10 osallistujaa.

* Olemme tehneet erilaisia toimenpiteitä mahdollistaaksemme sinulle turvallisen retriittikokemuksen. Lue niistä lisää ilmoittaumislinkin alta.

 

Tutki lisää:
https://www.kolinkeidas.com

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

Tiedot

Alkaa:
kesäkuu 10 @ 18:00
Loppuu:
kesäkuu 13 @ 14:00
Hinta:
€414
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjät

Crista Soskolne
Kolin keidas