Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Metsä meissä -retriitti siskojen kesken Kolilla

kesäkuu 10, 2021 @ 18:00 - kesäkuu 13, 2021 @ 14:00

€399

Mikä meissä tunnistaa metsän, sulautuu metsään, on metsää?

******

Kesällä 2021 Metsä meissä-retriitillä Kolin ikiaikaisten kallioiden kainalossa aloitamme aamut aistiharjoituksilla lähimetsän kuusien katveessa.

Kudon kehollisiin harjoituksiin mukaan metsäistä itämerensuomalaista mytologiaamme sekä paikallisia myyttejä. Tutustumme siihen osaan sieluamme, joka tunnistaa yhteenkuuluvuutemme metsän kanssa.

Iltapäivät on omistettu retkiin Kolin pyhille luonnonpaikoille sekä oman sisäisen luontomme rohkeuden ilmaisemiseen somaattisin harjoituksin mm. vapaan liikkeen keinoin. Retriitillä on lempeä rytmi, joten sinulle jää myös vapaata aikaa, jonka voit käyttää vaikka riippumatossa makoiluun kirjasta nauttien tai omatoimiseen luonnossa kuljeskeluun. Ihan mikä sinun sieluasi sattuu hetkessä kutsumaan!

Iltaisin jaamme tarinoita ja puhdistumme siskojen kesken pihasaunan löylyissä ja antaudumme myös emännän villiyrttisaunan hellimiksi. 

*******

Ryhmä on pieni (max 15 henkilöä), joten tästä tulee väkevä ja intiimi siskojen kohtaaminen. 

Aamupäivien jooga-, somatiikka- ja luontoyhteysharjoitusten ohjaajana toimii sertifioitu vijnanajoogaopettaja sekä kulttuuriantropologi, Crista Soskolne. Aamun harjoituksissa solahdamme sielumme kuuntelevaan läsnäoloon, jolloin voimme alkaa kommunikoida sekä sisäisen luontomme että meitä ympäröivän luonnon kanssa. Aamuharjoituksia tehdään sää salliessa lähimetsässä. Crista on kotoisin Pielisen toiselta puolen, vastapäätä Kolia.

Osan vapaan liikkeen sessioista ohjaa somaattisten menetelmien ja hathajoogan ohjaaja Marianne Ruhanen, joka on myös Kolin Keitaan emäntä. Somaattisten harjoitusten ja vapaan liikkeen avulla tutustumme kehomme monikerroksisuuteen ja liikkumisen mahdollisuuksiin syventäen samalla kehotietoisuuttamme. Annat mahdollisuuden antautua kehosi viisaudelle, sallit itsesi antautua kuuntelevalle kosketukselle ja uskallat tulla nähdyksi muiden osallistujien todistavan läsnäolon kautta. Kosketus ja liike on väylä päästä oman sisäisen luontomme äärelle. Säiden salliessa osa vapaan liikkeen sessioissa tapahtuu ulkona luonnossa, metsässä tai rannalla.

Ohjelman hinta: 169€ sisältää kaiken ohjelman.

Majoitus: Kolin keitaalla, Mattilan tilalla, keskellä Kolin kansallispuistoa.

Majoitumme tunnelmaa huokuvissa hirsisessä päärakennuksessa ja luhtiaitoissa. Pihapiirissä on kukkoja, kanoja, lampaita sekä Kiti-koira. Meistä pitävät huolen ihana kasvisruokia kokkaileva isäntäpari, Joona & Marianne. 

Majoituksen ja aterioiden hinta: 230€ sisältää  täyden ylläpidon herkullisilla, osin omasta pihapiiristä poimituista raaka-aineista käsin valmistetuilla kasvisruuilla & yhteismajoituksen perinteisissä rakennuksissa + saunomisen. Kolille pääset Helsingistä junalla Joensuuhun + sieltä bussilla Kolille. Voimme myös selvitellä kimppakyytejä Joensuusta, kunhan osallistujat selviävät 🙂

Ilmoittaudu viim. 1.3.2021: crista.soskolne@gmail.com. Saat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä.

Tutki lisää:
https://www.kolinkeidas.com

 

Tiedot

Alkaa:
kesäkuu 10, 2021 @ 18:00
Loppuu:
kesäkuu 13, 2021 @ 14:00
Hinta:
€399
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjät

Crista Soskolne
Kolin keidas