Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Metsä meissä – kesäretriitti naisille Kolilla

9 kesäkuun, 2022 @ 18:00 - 12 kesäkuun, 2022 @ 14:00

€420

Suurin osa asioista on jotain muuta kuin miltä ne näyttävät.
Clarissa Pinkola Estes

******

Kesäkuun Metsä meissä -retriitillä Kolin ikiaikaisten kallioiden kainalossa astumme naisten kesken yhteiseen piiriin. Tänä vuonna vaistonvaraisuuden palauttaminen. Moni asia ei ole sitä, miltä se aluksi näyttää. Syvennymme teemaan mahdottomia tehtäviä jakelevien vanhojen eukkojen, Louhen ja Baba Jagan, tarinoiden kautta.

Piirityöskentelyn lisäksi tutustumme aistiharjoituksiin lähimetsän kuusten katveessa sekä pääsemme nauttimaan hengittävästä kehostamme, virtaavasta ja vapaasta liikkeestä, yhteyttä toisiimme parantavista kosketusharjoitteista sekä osallistumme villiyrttityöpajaan, jossa valmistamme 2-3 voidetta.

Teemme myös retkiä Kolin pyhille luonnonpaikoille. Teema kutsuu meidät tutustumaan seudun upeille louhikoille.

Retriitillä on lempeä rytmi, joten sinulle jää myös vapaata aikaa, jonka voit käyttää vaikka pieneen patikkaretkeen metsän halki Pielisen rannalle tai riippumatossa makoiluun kirjasta nauttien. Ihan mikä sinun sieluasi sattuu hetkessä kutsumaan!

Iltaisin puhdistumme Kolin keitaan pihasaunan lempeissä löylyissä.

Kutsun sinut lämmöllä mukaan!

*******

Retriitin ohjaajana toimii sertifioitu vijnanajoogaopettaja, somaattisen liiketerapian opiskelija sekä FM kulttuuriantropologi, Crista Soskolne.

”Kehollisuudessa minua kiehtoo sen kerroksellisuuden kokemus, liikkeessä toiminnallisuuden laventaminen ja vapauden teemat, omannäköinen liike. Kun myötätuntoinen kehotietoisuutemme kasvaa pääsemme purkamaan kehon jännitystiloja ja meille toimimattomia tapoja liikkua, mikä mahdollistaa uusien paremmin meitä palvelevien liikestrategioiden syntyä.

Olemme läpikotaisin sosiaalisia olentoja. Koen, että toisen lempeän ja myötätuntoisen kosketuksen äärelle asettuminen sekä toisen koskettaminen mahdollistavat yhteyttä mitä yksinkertaisemmalla ja lempeällä tavalla.

Piirityöskentely on kaunis työskentelymuoto. Siinä kohtaamme toisemme erilaisina yksilöinä, kuitenkin ihmisyyden jakaen. Jaamme sen, mikä on siinä hetkessä tarkoitettu jaettavaksi ja annamme toisten kokumuksille tilaa tulla kuulluiksi.

Minua inspiroi luonto ja luonnonilmiöt, eläinten tapa liikkua, jokaisen omasta sisimmästä kumpuava liike, kehomme runous, kirjallisuus sekä erilaiset naisarkkityypit kansantarinoissa sekä se, mitä ne ilmentävät psyykessämme. Clarissa Pinkola Estesin Naiset, jotka kulkevat susien kanssa on vuodesta toiseen kainalossani.”

Tutustu lisää ohjaajaan:
www.cristasoskolne.com
https://www.instagram.com/cristasoskolne/

Villiyrttityöpajan ohjaaja Niina Mönkkönen on N.A.M- luonnonkosmetiikkasarjan luoja, luontaishoitaja, puutarhuri, laulaja & lauluntekijä. Niina järjestää kotikosmetiikan kursseja, joissa hyödynnetään sekä villiyrttien että puutarhayrttien hoitavia ja voimaannuttavia ominaisuuksia. Kursseilla tutustutaan myös eteeristen öljyjen aromaterapeuttiseen tuoksumaailmaan.

Majoitus:
Kolin keidas sijaitsee Mattilan tilalla Kolin kansallispuistossa, huippujen kupeessa.
Majoitumme tunnelmaa huokuvissa 2-4 hengen huoneissa joko hirsisessä päärakennuksessa tai luhtiaitassa. Pihapiiriä vahtii Kiti-koira ja perinnepihassa on muitakin eläimiä mm. kanoja. Pihassa on käytössämme siisti ulko-wc ja peseydymme iltaisin ihastuttavassa pihasaunassa. Lakanat kuuluvat hintaan. Nappaa oma pyyhe mukaasi.

Tutustu lisää majoituspaikkaamme Kolin keitaaseen: https://kolinkeidas.com

Retriitin hinta 420€ (sis. alv.) sisältää täysylläpidon, laadukasta & herkullista kasvisruokaa, majoituksen, saunan joka ilta sekä tietysti kaiken ohjelman.

Maksamalla varausmaksun 200€ vahvistat ilmoittautumisesi. Saat kuitin ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Ilmoittautumisen yhteydessä voit merkitä esim. erityisruokavaliosi lisätietoihin.

Loppumaksusta, 220€, saat laskun sähköpostiisi kuukausi ennen retriittiä.

Retriitille otetaan max 15 osallistujaa. Ilmoittauduthan pian mukaan, jotta varmistat paikkasi!

Retriitti järjestetään voimassa olevien laajalle levinneen tartuntalain säädösten puitteissa.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Details

Start:
9 kesäkuun, 2022 @ 18:00
End:
12 kesäkuun, 2022 @ 14:00
Cost:
€420

Organizer

Kolin keidas
View Organizer Website

Venue

Kolin keidas
Ylä-Kolintie 12 B
Koli, Itä-Suomen lääni 83960 Suomi
+ Google Map
View Venue Website