Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Luota luontoosi – retriitti

toukokuu 13, 2021 @ 18:00 - toukokuu 16, 2021 @ 14:00

€399

Tervetuloa toukokuiselle retriitille Kolin kansallispuiston maisemiin ikiaikaisten kallioiden kainaloon!

Tällä retriitillä keskitymme nauttimaan luontoyhteydestä kevääseen heräävässä metsässä. Tutustumme omaan hengitykseemme juuri sellaisena kuin se on mättäillä makoillen ja puihin nojaillen. Houkuttelemme olemustamme asettautumaan olemisen tilaan, jossa ei tarvitse tehdä mitään. Saamme vain olla.

Erilaiset aistivat, somaattiset harjoitteet kutovat yhteyttä niin omaan sisäiseen luontoomme kuin luontoon ympärillämme. Näin voimme pikku hiljaa alkaa tutustua itseemme, siihen sisimpään, jota emme arjen keskellä välttämättä kuule. Samalla tästä uudenlaisesta hiljaisuudesta avautuu väylä kuunnella luontoa ympärillämme. Keväinen, uutta elämää väreilevä metsä tarjoaa tähän erityisen mahdollisuuden. Metsäisiin aistillisiin harjoitteisiin kudon mukaan itämerensuomalaista sekä Pielisen paikallista mytologiaa.

Vastapainoksi hiljaisille harjoituksille tutustumme myös siihen osaan meistä, joka on dynaamisemmassa vuorovaikutuksessa ympäristöönsä ja kanssaihmisiin. Heittäydymme mm. autenttiseen tanssiin sekä antaudumme toisen ihmisen parantavan kosketuksen äärelle. Saamme sekä antaa että vastaanottaa. Saamme tuntea elämän poltteen, väreilevän ilon ja lämpöä tuovan yhteyden tunteen.

Jooga-, hengitys- ja somaattisten harjoitteiden ohjaajana toimii sertifioitu vijnanajoogaopettaja sekä FM kulttuuriantropologi, Crista Soskolne. Harjoituksissa antaudumme sielumme kuuntelevaan läsnäoloon, jolloin voimme alkaa kommunikoida sekä sisäisen luontomme että meitä ympäröivän luonnon kanssa. Osa harjoituksista tehdään sää salliessa lähimetsässä tai Pielisen rannalla. Crista on kotoisin Pielisen toiselta puolen, vastapäätä Kolia.

Osan vapaan liikkeen sessioista ohjaa somaattisten menetelmien ja hathajoogan ohjaaja Marianne Ruhanen, joka on myös Kolin Keitaan emäntä. Somaattisten harjoitusten ja vapaan liikkeen avulla tutustumme kehomme monikerroksisuuteen ja liikkumisen mahdollisuuksiin syventäen samalla kehotietoisuuttamme. Annat mahdollisuuden antautua kehosi viisaudelle, sallit itsesi antautua kuuntelevalle kosketukselle ja uskallat tulla nähdyksi muiden osallistujien todistavan läsnäolon kautta. Kosketus ja liike on väylä päästä oman sisäisen luontomme äärelle. Säiden salliessa osa vapaan liikkeen sessioissa tapahtuu ulkona luonnossa, metsässä tai rannalla.

Ohjelman hinta: 169€ sisältää kaiken ohjelman.

Majoitus: Kolin keitaalla, Mattilan tilalla, keskellä Kolin kansallispuistoa.

Majoitumme tunnelmaa huokuvissa hirsisessä päärakennuksessa ja luhtiaitoissa. Pihapiirissä on kukkoja, kanoja, lampaita sekä Kiti-koira. Meistä pitävät huolen ihana kasvisruokia kokkaileva isäntäpari, Joona & Marianne. 

Majoituksen ja aterioiden hinta: 230€ sisältää  täyden ylläpidon herkullisilla, käsin valmistetuilla kasvisruuilla & yhteismajoituksen perinteisissä rakennuksissa + saunomisen.

Kolilla pääset Helsingistä junalla Joensuuhun + sieltä bussilla Kolille. Voimme myös selvitellä kimppakyytejä Joensuusta, kunhan osallistujat selviävät 🙂

Ilmoittaudu viim. 1.1.2021: crista.soskolne@gmail.com. Saat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmässä on max 15 paikkaa.

Tutki lisää: https://www.kolinkeidas.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiedot

Alkaa:
toukokuu 13, 2021 @ 18:00
Loppuu:
toukokuu 16, 2021 @ 14:00
Hinta:
€399
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Järjestäjä

Kolin keidas
Kotisivu:
www.kolinkeidas.com

Tapahtumapaikka

Kolin keidas
Ylä-Kolintie 12 B
Koli, Itä-Suomen lääni 83960 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.kolinkeidas.com