Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Luota luontoosi – retriitti

toukokuu 13 @ 18:00 - toukokuu 16 @ 14:00

€414

Tervetuloa toukokuiselle retriitille Kolin kansallispuiston maisemiin ikiaikaisten kallioiden kainaloon!

Tällä retriitillä keskitymme nauttimaan luontoyhteydestä kevääseen heräävässä metsässä. Tutustumme omaan hengitykseemme juuri sellaisena kuin se on mättäillä makoillen ja puihin nojaillen. Houkuttelemme olemustamme asettautumaan olemisen tilaan, jossa ei tarvitse tehdä mitään. Saamme vain olla.

Erilaiset aistivat, somaattiset harjoitteet kutovat yhteyttä niin omaan sisäiseen luontoomme kuin luontoon ympärillämme. Näin voimme pikku hiljaa alkaa tutustua itseemme, siihen sisimpään, jota emme arjen keskellä välttämättä kuule. Samalla tästä uudenlaisesta hiljaisuudesta avautuu väylä kuunnella luontoa ympärillämme. Keväinen, uutta elämää väreilevä metsä tarjoaa tähän erityisen mahdollisuuden. Metsäisiin aistillisiin harjoitteisiin kudon mukaan itämerensuomalaista sekä Pielisen paikallista mytologiaa.

Vastapainoksi hiljaisille harjoituksille tutustumme myös siihen osaan meistä, joka on dynaamisemmassa vuorovaikutuksessa ympäristöönsä ja kanssaihmisiin. Heittäydymme mm. autenttiseen tanssiin sekä antaudumme toisen ihmisen parantavan kosketuksen äärelle. Saamme sekä antaa että vastaanottaa. Saamme tuntea elämän poltteen, väreilevän ilon ja lämpöä tuovan yhteyden tunteen.

OHJAAJINA CRISTA JA MARIANNE:

Jooga-, hengitys- ja somaattisten harjoitteiden ohjaajana toimii sertifioitu vijnanajoogaopettaja sekä FM kulttuuriantropologi, Crista Soskolne. Harjoituksissa antaudumme sielumme kuuntelevaan läsnäoloon, jolloin voimme alkaa kommunikoida sekä sisäisen luontomme että meitä ympäröivän luonnon kanssa. Osa harjoituksista tehdään sää salliessa lähimetsässä tai Pielisen rannalla. Crista on kotoisin Pielisen toiselta puolen, vastapäätä Kolia.

Osan vapaan liikkeen sessioista ohjaa somaattisten menetelmien ja hathajoogan ohjaaja Marianne Ruhanen, joka on myös Kolin Keitaan emäntä. Somaattisten harjoitusten ja vapaan liikkeen avulla tutustumme kehomme monikerroksisuuteen ja liikkumisen mahdollisuuksiin syventäen samalla kehotietoisuuttamme. Annat mahdollisuuden antautua kehosi viisaudelle, sallit itsesi antautua kuuntelevalle kosketukselle ja uskallat tulla nähdyksi muiden osallistujien todistavan läsnäolon kautta. Kosketus ja liike on väylä päästä oman sisäisen luontomme äärelle. Säiden salliessa osa vapaan liikkeen sessioissa tapahtuu ulkona luonnossa, metsässä tai rannalla.

MAJOITUS JA RUOKAILUT:

Majoitumme Kolin keitaalla, Mattilan tilalla, keskellä Kolin kansallispuistoa. Hintaan sisältyy kolme herkullista ja ravitsevaa käsin valmistettua kasvisruoka-ateriaa päivässä.

Majoitumme tunnelmaa huokuvissa hirsisessä päärakennuksessa ja luhtiaitoissa. Pihapiirissä on kukkoja, kanoja, lampaita sekä Kiti-koira. Meistä pitävät huolen ihana kasvisruokia kokkaileva isäntäpari, Joona & Marianne. 

MITEN PERILLE:

Kolille pääset Helsingistä junalla Joensuuhun + sieltä bussilla Kolille. Voimme myös selvitellä kimppakyytejä Joensuusta, kun osallistujat selviävät.

Lisää infoa, miten perille: https://www.kolinkeidas.com/yhteystiedot/

ILMOITTAUTUMINEN:

  • Sitova ilmoittautuminen 1.5. 2021 mennessä.
  • Maksa varausmaksu 165€.
  • Maksu toimii myös ilmoittautumisena retriittiin.
  • Maksun lisätietoja -kenttään voit laittaa erityisruokavaliotoiveet.
  • Maksun jälkeen saat sähköpostiisi kuitin ja ilmoittautumisesi tiedot.
  • Loppumaksu 249€ maksetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä.

– Retriitille otetaan max 10 osallistujaa. Olemme tehneet erilaisia toimenpiteitä kuten pienentäneet ryhmäkokoa pandemiatilannetta silmällä pitäen. Tutki lisää alla olevasta ilmoittautumislinkistä! Vielä pari paikkaa vapaana!

Tutustu retriittikohteeseen: https://www.kolinkeidas.com
ILMOITTAUDU MUKAAN

Tiedot

Alkaa:
toukokuu 13 @ 18:00
Loppuu:
toukokuu 16 @ 14:00
Hinta:
€414
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Järjestäjä

Kolin keidas
Kotisivu:
www.kolinkeidas.com

Tapahtumapaikka

Kolin keidas
Ylä-Kolintie 12 B
Koli, Itä-Suomen lääni 83960 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.kolinkeidas.com