Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jakoajan retriitti 12-14.11. Villa Solhagassa

12 marraskuun @ 18:30 14 marraskuun @ 14:00

Lämmin kutsu Villa Solhagaan marraskuun retriitille <3. 

Kekrin jälkeistä aikaa Martinpäivään saakka on perinteisesti kutsuttu jakoajaksi. Se on pyhää aikaa vanhan ja uuden vuoden välissä. Jakoaikaa tarvittiin tasaamaan kuu- ja aurinkovuoden väliin jäävä noin 12 vuorokauden välinen aukko. Jakoaikana katsottiin verhojen tuonpuoleiseen olevan ohuemmat ja henkien olevan liikkellä. Tehtiin meluttomia puhdetöitä kuten verkkojen ja rysien setvimistä.

Kutsun kokoon pienen ryhmän naisia/naisiksi itsensä identifioivia Villa Solhagaan jakoajan hengessä luopumisen ja surun teemojen ympärille. Marraskuun luonto ympärillämme opettaa meille omalla tavallaan luopumista, siirtymistä latenttiin vaiheeseen, jolloin annamme myös omassa sisäisessä luonnossamme hiljaisuudelle ja maatumiselle enemmän tilaa. Rysien ja verkkojen setviminen symbolisella tasolla on tämän retriitin ”työtä”. Jotta uusi voi kukoistaa, pitää vanhan antaa ensin jatkaa kiertokulkuaan syntymä-elämä-kuolema-syklissä. 

Kohtaamme piirissä, jossa jokainen on piirin tasa-arvoinen jäsen. Käytän ohjauksissani niin joogasta kuin somatiikasta tuttuja kehotietoisuusharjoituksia, jotka mahdollistavat muun muassa läsnäolevuuden syntyä sekä stressin purkautumista kehosta. Teemme myös mahdollisuuksien puitteissa kosketusharjoituksia pareittain. Teemme osan harjoituksista saaren lähiluonnossa. Keskitymme elimistä keuhkoihin, joka on kiinalaisen lääketieteen mukaan surun elin.

Petun saarelle saavutaan lossilla. Saaren olosuhteet, marraskuun merellinen luonto sekä Villa Solhagan henki luovat oivat puitteet vetäytymiseen teemojemme äärelle. Huomaathan, että perille pääsee vain omalla autolla, ei siis julkisilla. Petun saari sijaitsee Salossa noin 150 km Helsingistä.

Maksutiedot ja ilmoittautuminen:

Hinta: 335€/sisältää harjoitukset, majoituksen 1-4 hengen huoneissa (1 hengen huoneita rajoitetusti), täysihoidon herkullisella luomukasvisruualla pe-illasta su lounaaseen saakka sekä lauantaisen saunan.

Ilmoittautumiset: crista.soskolne@gmail.com. 1.10.2021 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Eli jos et pääsekään mukaan, ilmoitathan siitä minulle mahdollisimman pian, jotta voin ottaa toisen osallistujan paikallesi.

Otathan mukaan omat lakanat.

Villa Solhagassa on siisti ulko-wc sekä suihkut saunarakennuksessa.

Mukaan mahtuu max 10 henkeä koronarajoituksin. Retriitti järjestetään vähintään 8 hengen osallistuessa. Jos rajoitukset purkaantuvat, korotan osallistujamäärää enintään 12 henkeen.

Retriitti perutaan, jos sitä ei voida koronasäädösten puitteissa järjestää. Maksat retriitin kuitenkin vasta retriitin päätyttyä, joten vaaraa rahojen menetyksestä ei ole.

Tiedot

Alkaa:
12 marraskuun @ 18:30
Loppuu:
14 marraskuun @ 14:00
Hinta:
€335

Villa Solhaga

Petuntie 375-1
Förby, 24650 Suomi
+ Google Map
http://www.villasolhaga.fi/