Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Huhtikuun jooga & somatiikka -onlinetunnit

huhtikuu 2 @ 08:00 - 17:00

Huhtikuussa jatkamme jooga & somatiikka -onlinetunneilla. Online-tunnit mahdollistavat osallistumisen juuri sieltä, missä milloinkin satut olemaan. Ja kun livetunneista saat vielä aina nauhoitteen 7 päiväksi käyttöösi, niin voit tehdä tai kerrata harjoitteen juuri sinulle sopivana ajankohtana ja vaikkapa pysähdellen ja kelaillen.

Somatiikka

Kaikilla kevään online-tunneillani on somaattinen ote hiukan eri twistillä riippuen tunnista. Somaattinen ote tunneillani tarkoittaa sitä, että kehomielisielu nähdään prosessinomaisena kokonaisuutena. Somaattinen harjoittelu auttaa sinua muun muassa tulemaan tietoiseksi liikestrategioistasi. Tällöin kehon tuntemusten aistimisen kautta voit oppia luopumaan jännityksistä esim. nivelten alueella sekä integroimaan liikkeen koko kehoa kannattelevaksi siirtymäksi tukeutuen maahan ja sen kannatteluun.

Somaattisella harjoittelulla on vaikutusta elämään kokonaisvaltaisesti. Se voi auttaa sinua hiffaamaan esimerkiksi joogaliikkeiden olemuksen tai voi tukea sinua jossain muussa liikuntaharrastuksessa. Erityisesti se kannattelee sinua arjessa ja sillä on potentiaali yhdistää elämäsi osaset merkitykselliseksi ja mielekkääksi kokonaisuudeksi, sillä somaattinen työskentely vaikuttaa niin hermoston tasolla, stressin purkautumiseen, rentoutumiseen kuin turvallisuuden sekä elävyyden, ilon ja leikkimielisyyden kokemukseesi!

Huhtikuun tunneilla teemoina ovat rintakehän ja lantion avaukset sekä ylösalaiset liikkeet. Tulemme ylösalaisiin(kin) liikkeisiin kehon painoa ja sen vastaliikettä eli ydintuen kannattelevuutta aistien. Tulemme KOHDEN ylösalaisia liikkeitä hyvin hienovaraisesti askel kerrallaan, joten näiden tuntien harjoitteet sopivat kaikille. Jokainen voi tulla harjoituksessa itselleen sopivaan kohtaan ja saada kokea ylösalaisten liikkeiden ilon ja hyödyn. Lähdemme ylösalaisiin liikkeisiin yleisimmin alaspäin katsovasta koirasta <3

Harjoitukset ovat yksinkertaisia eikä sinun niitä tehdäksesi tarvitse osata mitään

etukäteen. Tunnit sopivat siis kaikille!

Toivottavasti nähdään huhtikuun online-tunneilla! Tutustu tarjontaani.

Kevään metsäisin terveisin,
Crista 💚

Huhtikuun Online-viikkotunnit:

💚 Ke klo 19-20.30 Jooga & somatiikka: Aistiva ja tutkiva keho
4 krt maaliskuun aikana: 7.4., 14.4., 21.4.sekä erikoispitkä tunti (2h) 28.4. klo 19-21

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

💚 Pe klo 7-8 Aamun hengityksiä ja lempeää liikettä
5 krt maaliskuun aikana: 2.4., 9.4., 16.4., 23.4. ja 30.4.

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

💚 Su klo 18-19.30 Jooga & somatiikka: Aistiva ja virtaava keho
4 krt maaliskuun aikana: 4.4., 11.4., 18.4. ja 25.4.

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

💚💚💚Huhtikuun online-paketti/KAIKKI HUHTIKUUN ONLINE-TUNNIT (13 harjoitusta/60-120 min.)

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

Voit myös tulla kokeilemaan yksittäisiä tunteja.
ILMOITTAUDU MUKAAN

 

”In order to recognize the small changes in effort, the effort itself must first be reduced. More delicate and improved control of movement is possible only through the increase of sensitivity, through greater ability to sense differences.”

Moshe Feldenkrais

***

Missä?

Zoom-sovellus, verkko

Mitä tarvitset osallistuaksesi?

• älylaitteen
• toimivan verkkoyhteyden
• joogamaton (Voit myös maata matolla ja tehdä seisovat harjoitteet lattialla. Joogamatto ei siis ole välttämätön!)
• joogatiilen/kahvipaketin/paksun kirjan
• viltin/ison villahuivin
• pussilakanan
• rentoa kerrospukeutumista. Välillä makailemme ja välillä liikumme dynaamisesti. Varaudu siis lisäämään ja poistamaan vaatekerroksia.

Ei haittaa, vaikkei sinulla ole kaikkia välineitä. Aina voi improvisoida. Tärkeintä on, että olet mukana 💗

Jos sinulla on muita jooga/pilatesvälineitä kuten bolsteri, pilatesrulla, vyö, meditaatiotyyny, voit käyttää niitä avuksi harjoituksessa. Ilmankin selviät!

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 2
Aika:
08:00 - 17:00