Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aamun Hengityksiä

27 maaliskuun @ 07:00 - 29 toukokuun @ 08:00

€8 - €15

Haluatko tutustua hengitykseesi ja löytää oman hengityksesi mahdollisuudet?

Kevään aikana järjestän 10 tunnin (60 min) mittaista Aamun Hengitykset -sessiota perjantaisin 27.3-29.5.2020

Hengitys on meille tapa säädellä omaa hermostoamme. Hengityksen avulla meillä on mahdollisuus rentouttaa niin mieltä kuin kehoammekin. Herkistymällä hengityksellemme voimme luoda lempeän yhteyden ulkomaailmaan.

Hengityssessiot alkavat lempeästi lähinnä makuuasennossa tapahtuvalla omaan tämänhetkiseen hengitykseemme tutustumalla. Kevään aikana hengitysmatka syvenee asteittain. Voit silti osallistua myös yksittäisiin sessioihin.

Sessioissa keskitymme KOKEMUKSELLISUUTEEN ja jätän tilaa jokaisen omalle prosessille, hengityksen ääreen herkistymiselle ja sisäisten aistimusten kuuntelulle. Ohjaan harjoitukset sanoittamalla ja näyttämällä omalla kehollani, mitä tehdään. Näissä sessioissa en siis tarjoile niinkään informaatiota harjoituksista tai info on hyvin kompaktissa muodossa. Sessioiden lopussa jaamme toisinaan mahdollisuuksien mukaan kokemuksia harjoituksista. Jos sinua kutsuu hengityspäiväkirjan pito, voi tästä keväästä muodostua mielenkiintoinen matka omaan hengitykseen tutustumisessa.

Itselle tärkeää antia noin 20 vuoden tutustumismatkalla hengitykseeni on ollut mm. hiljaisuuden kokemus kehossa ja mielessä, kehon juurtuminen ja empatian kasvu, herkän yhteyden syntyminen ulkopuoliseen maailmaan. Sinulle anti voi olla jotain näistä, esimerkiksi jokin pieni hiljaisuuden hetkellinen kokemus tai vaikkapa jotain aivan muuta. Tervetuloa mukaan tutkimaan omia sisäisiä ulottuvuuksiasi!

Tutki lisää ja varaa paikkasi TÄÄLTÄ

Tiedot

Alkaa:
27 maaliskuun @ 07:00
Loppuu:
29 toukokuun @ 08:00
Hinta:
€8 - €15
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

Crista Soskolne
Kotisivu:
www.cristasoskolne.com

Tapahtumapaikka

Zoom