Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aamun hengityksiä ja lempeää liikettä/ONLINE

elokuu 28 @ 07:00 - joulukuu 18 @ 08:00

€12 - €140

Haluatko tutustua hengitykseesi ja löytää oman hengityksesi mahdollisuudet?

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Aamun hengityksiä ja lempeää liikettä- livenettikurssille perjantaisin klo 7-8 ajalla 28.8-18.12.2020 (Huom! Tauot 18.9., 16.10. ja 30.10. sillä olen koulutuksessa ja retriiteillä).

Omaan hengitykseen lempeästi tutustuminen on tapa oppia säätelemään omaa hermostoaan. Hengityksen avulla meillä on mahdollisuus sekä rentouttaa että virkistää niin mieltä kuin kehoammekin.

Hengityssessiot alkavat lempeästi lähinnä makuuasennossa tapahtuvalla omaan tämänhetkiseen hengitykseemme tutustumalla. Pikkuhiljaa tutustuttuamme hengitykseemme meillä on mahdollisuus jatkaa lempeitä tietoisen hengityksen harjoitteita, joiden aikana vaikutamme myös hengityksemme muotoon. Väliin teemme hiukan lempeää, kehoa avaavaa liikettä.

Tunneilla keskitymme kokemuksellisuuteen ja jätän tilaa jokaisen omalle prosessille, hengityksen ääreen herkistymiselle ja sisäisten aistimusten kuuntelulle. Ohjaan harjoitukset sanoittamalla ja demonstroiden eli näyttämällä omalla kehollani, mitä tehdään. Näillä tunneilla en siis tarjoile niinkään informaatiota harjoituksista tai info on hyvin kompaktissa muodossa, sillä tarkoituksena on nimenomaan tarjota tila hengitellä ja aistia kehon tuntemuksia yhdessä. Tuntien lopussa jaamme toisinaan mahdollisuuksien mukaan kokemuksia harjoituksista. Jos sinua kutsuu hengityspäiväkirjan pito, voi tästä syksystä muodostua mielenkiintoinen matka omaan hengitykseen tutustumisessa. Hengityspäiväkirjaan on myös mielenkiintoista palata myöhemmin.

Kurssiin kuuluu myös kutsu Hengityksiä-Facebook-ryhmään. Ryhmässä jaamme kokemuksia, pohdintoja sekä tietoa hengitysharjoitteista.

Tämä kaikille avoin harjoitus AAMUN HENGITYKSIÄ tapahtuu verkossa Zoom-sovelluksen kautta. Lataa itsellesi ilmainen Zoom sovellus joko App tai Play kaupasta hyvissä ajoin ennen ensimmäistä sessioita ja tutustu sovelluksen käyttöön. Zoomin käyttö on ilmaista.

MISSÄ? : Zoom-sovellus, verkko
MILLOIN? : perjantaisin klo 7-8 ajalla 28.8.-18.12.2020
HINTA : 140€/koko kurssi/14 krt + nauhoitteet käyttöösi viikon ajaksi livenettituntien jälkeen, jolloin voit vielä palata harjoitukseen ja syventää opittua TAI 12€/krt

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ: https://holvi.com/shop/QnLRqV/section/online-kurssit/

Huomaathan, että kun lunastat paikkasi Holvissa, voit maksun yhteydessä ladata Kutsukirjeen kurssille/tunnille kohdasta ”sisältää ladattavan aineiston”. Kutsukirjeen voi ladata myös s-postiin tulevasta tilausvahvistuksesta kohdasta ”lataukset”. Lue Kutsukirje huolella, sillä siellä on Zoom tapaamislinkki sekä ohjeet Zoom sovelluksen käyttöä ajatellen sekä muuta tärkeää tietoa. Zoom on ilmainen ja helppo käyttää.

Ohjaaja: Crista Soskolne, sertifioitu vijnanajoogaopettaja (800t).
Tutki lisää: www.cristasoskolne.com

Hengitysharjoitteet perustuvat lähinnä Vijnanajoogassa oppimiini tekniikoihin. Harjoitteet ovat lempeitä ja otan aina huomioon turvallisuuden, mm. sen, että hermoston tulee palautua harjoitusten välillä. Harjoitukset pyrkivät tasapainottamaan hermostoa. Suurin osa harjoituksista aktivoi parasympaattista hermostoa, jolloin tavoitamme levon ja ruuansulatuksen tilan. Rauhoitumme ja pääsemme purkamaan stressiä kehosta. Osa harjoituksista aktivoi sympaattista hermostoa. Tarkoituksemme on kyetä liikkumaan näiden kahden autonomisen hermoston
osan välillä, löytää sopiva homeostasis. Se, mitä tarvitsemme, on henkilökohtaista. Juuri siksikin on oleellista oppia kuuntelemaan oman hengityksemme luonnetta.

”Like a child looking at the skipping rope before she jumps in, in such a way we watch our breath and feel its mood and taste before we begin to intervene.”

Orit Sen-Gupta, the Founder of Vijnana Yoga

Tiedot

Alkaa:
elokuu 28 @ 07:00
Loppuu:
joulukuu 18 @ 08:00
Hinta:
€12 - €140

Tapahtumapaikka

Zoom