Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

syyskuu 2019

Syksyn tasapaino: ayurveda & jooga – workshop

syyskuu 22 @ 11:00 - 14:00
Pihasali, Abrahaminkatu 7
Helsinki, Uusimaa 00180 Suomi
+ Google Map
€49

Tuntuuko, että kaipaat tasapainoa hektiseen arkeen? Olet lämmöllä tervetullut tutustumaan ayurvedan tarjoamiin avaimiin tasapainon luomiseksi tulevaan sunnuntai-workshoppiimme <3

Syksy on ayurvedan mukaan vatan vuodenaikaa eli epäsäännöllinen liike on vallitseva. Lisäksi moderni elämäntapamme on täynnä vataa eli epäsäännöllistä liikettä, joka ilmenee matkusteluna, ruokailurutiinin puuttumisena, myöhäisinä valvomisina. Olennaiseen keskittyminen ja läsnäolo hetkessä ovat koetuksella jatkuvan informaatiotulvan ja saavutettavanaolovaatimusten keskellä. Ayurvedan mukaan liika samuus luo epätasapainoa. Hallitsevista doshista (vata, pitta, kapha) riippumatta oleva vatadosha menee modernin elämäntavan myötä ja erityisesti syksyllä epätasapainoon.

Lue lisää »

Hengityshetkiä

syyskuu 29 @ 10:00 - 13:00
€35,00

Olet lämpimästi tervetullut Hengityshetkiä - pienryhmään (max. 8 osallistujaa). Kokoonnumme syksyn aikana neljä kertaa sunnuntaisin klo 10-13 Hermannin Soma-studiolla. Pienessä ryhmässä pääsemme tutustumaan harjoituksiin lempeästi, turvallisesti ja kiirehtimättä. Myös kysymyksille ja jakamiselle on varattu aikaa.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat